Kattopeltityöt

Huolellisesti toteutettu ja viimeistelty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle, säässä kuin säässä. Toteutamme peltikattotyöt vuosikymmenten kokemuksella ja asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kuunnellen. Asiantuntevat työntekijämme hoitavat kattotyön tarvittaessa alusta loppuun, jolloin teemme myös katon aluspuurakenteet. Asennamme peltikatoille myös rakennusturvamääräysten mukaiset kattoturvatuotteet.

Ammattitaitoiset peltisepät ovat laadukkaan peltityön tae. Peltisepillämme on töiden edellyttämä pätevyys ja käytännön kokemus. Tekemämme peltikatot ovat kestäviä ja annamme niille laatutakuun. Autamme tarvittaessa suunnittelijoita urakoiden toteutuksessa neuvoen esimerkiksi tekotapojen ja materiaalien valinnassa.

Kattojen kuntotarkastukset

Suoritamme lumiesteiden ja kattosiltojen tarkastuksia. Yrityksellämme on tarkastussertifikaatti. Kattoturvatuotteiden tarkastus sisältää katon järjestelmien tarkastuksen sovitussa laajuudessa. Yleensä käymme läpi lumiesteen ja kattosillan kunnon sekä kiinnitykset. Tarkistamme myös kattoturvatuotteiden sijoittelun. Tilaaja saa tarkastuksesta raportin korjaussuosituksineen ja hinta-arvioineen.