85 vuotta rautaista kokemusta

Pelti- ja Rautatyö Oy on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jolla on 85 vuoden kokemus pelti- ja rautarakennetöistä. Yritys perustettiin vuonna 1937 Viipurissa. Sotien jälkeen toiminta jatkui Helsingissä, missä yrityksemme toimitilat yhä sijaitsevat.

Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat julkinen sektori, yritykset ja asunto-osakeyhtiöt.

Tehtävämme on tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluita laadukkaana käsityönä. Toteutamme kaikki työt yksilöllisesti ja asiakkaan tilauksen mukaan. Tarjoamme tekemillemme töille laatutakuun. Yrityksessämme on noin 25 luotettavaa ja kokenutta työntekijää. Kehitämme ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, joten kaikilla työmaillamme työskentelevillä henkilöillä on ajan tasalla olevat luvat ja pätevyydet.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyden. Käytämme ympäristömerkinnän saaneita tuotteita ja materiaaleja aina, kun se on mahdollista. Pyrimme myös minimoimaan ympäristöä kuormittavat päästöt.

Pelti- ja rautarakennetöiden lisäksi teemme ilmastointitöitä vuosikymmenten kokemuksella. Ilmastointisaneeraukset tulivat yrityksemme palveluihin Loman Pellin sulauduttua osaksi Pelti- ja Rautatyö Oy:tä.

Toimintamme kulmakiviä ovat laadukas työnjälki ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt työt. Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua ja asiantuntevat työntekijät. Ota yhteyttä!